cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UGAŠEN JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: Umrla dan nakon svadbe… Na dženazi se okupilo mnogo ljudi…

Jučer su u Srebreniku klanjane dvije dženaze. Naime, jučer su na “bolji” svijet ispraćene dvije mlade duše, Adnan Gopo mladi košarkaš Gradine koji je preminuo 15 dana nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teže povrede i, mlada i lijepa Aldina koja je umrla prirodnom smrću u 24-oj godini života.


Udata tek jedan dan za svog izabranika sa kojim je planirala budućnost  i imala naljepše želje, Aldina Ćasurović do tada Dedić, preselila je na Ahiret. Neopisiva bol i tuga vladaju u Previlama kod Srebrenika, gdje je jučer klanjana dženaza mladoj Aldini.

Aldina je umrla u nedjelju, 7.juna, samo dan nakon što se udala. Na dženazi se okupilo mnogo ljudi, rodbine, prijatelja, poznanika koji su došli da podijele bol i tugu sa neutješnom  porodicom.

Aldina je sa Muamerom Ćasurovićem bila pet godina u vezi i u subotu su zaplovili u bračnu luku, ali je njihova bračna sreća kratko trajala. U nedjelju je osjetila bolove u želucu i Muamer je odveo do obližnjeg Doma zdravlja, nakon čega su je uputili u Univerzitetski klinički centar u Tuzli. Aldina je umrla od pucanja aorte u UKC-u Tuzla.

Inače, Aldina je, kako kažu njezini poznanici, bila puna života, vesela i uvijek nasmijana. Imala je velike planove, koji su se zbog iznenadne smrti raspršili u jednom trenu.

Izvor: radiosrebrenik.ba