cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠOKANTNO! DRUGI DIO PORUKA SA RADOM IZ BEČA: Da li je ovo dokaz da je Zoran Marjanović sektaš?

Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović, navodno se dopisivao sa dotičnom Radom M. iz Beča. Iz poruka koje su razmijenili može da se zaključi da je ovaj Borčanin vjerski fanatik, čiji stavovi i izrazi podsjećaju na sektaštvo, piše Informer.

Kako ovaj list prenosi, Zoran se u noći između 10. i 11. maja, neposredno pred 40-dnevni pomen svojoj supruzi, satima dopisivao sa Bečlijkom Radom M. kojoj je pisao o “pravednicima, Hristovim vitezovima koji najavljuju njegov ponovni dolazak”.



Zoran i ova djevojka dopisivanje su započeli u ponoć, a poslije tri sata kontinuiranih prepiski sa lascivnim, sek*ualnim tonom, počeli su da razgovaraju o Jeleni.

– Imao je Bog svoje razloge. Možda je Jecu čekalo neko veće zlo da doživi i preživi, pa ju je sklonio. To sam jako glupo rekla, izvini. ne znam da objasnim – napisala je ona, a Marjanović je odgovorio “pametno… Ne znamo možda od čega je spasena”.

Poslije nekog vremena, poruke su dobile vjerski karakter.

– Predobra si Rado… Nisi džabe uz mene, ali na iskušenja budi spremna. Pravednici su Hristovi vitezovi koji najavljuju njegov ponovni dolazak. Je l` osjećaš silu tvorca, oca svetog? Vidiš ključ istine pred spavanje, pošalji ljubav ocu svom nebeskom i osjetićeš silu koja se spušta na tebe… i daje ti sve što ti je potrebno… I od tada tvorac preuzima korake tvoje i tačno zna kako da ne promašiš put svjetla… To je u ovom vremenu ključ spasenja – zaređao je nekoliko poruka Zoran, da bi se prepiska završila u 3.52 sata i to tako što joj je proslijedio srce.

Šest sati kasnije, bio je na groblju svoje ubijene supruge Jelene.

Telegraf.rs